Pandaphy

Pandaphy

Pandaphy is een jong en creatief contentproductiebedrijf dat graag meedenkt met de klant in oplossingen van video’s.

Onze missie is om (kleine) ondernemers en marketeers iedere dag te helpen met meedenken en het realiseren van contentvideo op kwaliteit. Met het internet dat zich als een lopend vuurtje verspreidt en elk deel van ons dagelijks leven bereikt, gaat meer en meer verkeer via websites op zoek naar informatie en daarbij kunnen video’s zeker niet ontbreken. Wist je bijvoorbeeld dat wel 1200% meer video’s worden gedeeld dan foto’s en teksten samen. Dus een passende video voor jouw bedrijf is onmisbaar!

Wij vertellen het verhaal van jouw bedrijf en zorgen dat de video’s geheel in jouw eigen huisstijl worden gemaakt, zowel inhoud als vormgeving. Wij ontwikkelen video’s op kwaliteit, zodat jij ze op allerlei kanalen kunt plaatsen (website, social media, youtube enz.). Bij ons staat de klant en zijn of haar wensen centraal. Wij doen dat door de klant mee te nemen in elke fase van ons makkelijke productieproces. Wij helpen jouw klanten een inspirerende ervaring in de vorm van een video te geven waarmee je je klant bereikt, aanspreekt, informeert en aanspoort tot handeling. Samen werken we naar een mooi eindresultaat.

Wil jij ook een fantastische video die de aandacht van de doelgroep opwekt? Eén die jouw merk, product of dienst uit laat blinken tussen de rest. Neem gerust contact op via 06-48666 062of www.pandaphy.com en wellicht zitten we binnenkort aan tafel.