Afspraak maken

WORD JIJ ONS NIEUWE SUCCES VERHAAL?​

Welkom bezoeker,

Placements Leads is een full-service online marketing bureau met ruime ervaring in sportschool marketing. Wij bieden een breed scala aan verschillende diensten. Van sales strategie ontwikkeling tot adverteren op Facebook. We lopen voorop op de ontwikkelingen met mobiel-vriendelijke sites en retargeting campagnes. Met bewezen resultaten weten we jouw doelgroep gericht te bereiken. Wij doen dat, zodat jij je kan richten op datgene wat je het beste doet, je sportschool runnen. Dat is nog eens teamwork!

Social media strategie voor jouw sportschool

Het is belangrijk om op de platforms actief te zijn, waar ook je doelgroep actief is. Een goede en mooie website alleen, is helaas in deze competitieve markt niet genoeg om jouw sportschool op de kaart te zetten. ‘Spread the word’ en wordt actief op social media platforms als Facebook en Instagram, net als je doelgroep. Placements Leads ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakte fitness marketing strategie om zo je doelgroep nog effectiever te bereiken en ze te enthousiasmeren voor jouw sportschool.

Leadsgeneratie campagne voor jouw sportschool

Net zoals een barbell onmisbaar is in een sportschool, is het inzetten van leads een must om maandelijks nieuwe potentiële binnen te krijgen. Met onze specialisten hebben hard getraind en zijn helemaal in vorm zijn om jouw campagnes te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat we altijd up-to-date zijn over de prestaties van jouw leads campagne. 

Maak een afspraak!

Contact