Sportscholen zijn weer geopend!

Wij willen dit met jullie vieren door vijf eenvoudige post tips te geven wat elke sportschool kan gebruiken op social media.

Planning van social media berichten kan lastig zijn. Je voelt je ongeïnspireerd of bang als je niet weet of je de “juiste ding” zal plaatsen. Maar vrees niet! Je hebt genoeg munitie voor verschillende en boeiende berichten recht voor social media.

Dus hier is vijf bewezen berichten om jou te duwen in de goede richting.

1. video training Tip

Alle grote sociale netwerken prioriteren videoverkeer in hun algoritmen, Dat betekent dat video berichten meer bekeken worden! Dit is iets wat je zeker wilt opnemen in uw sociaal plan.

Een video van een trainer. Uitleg hoe je een bepaalde workout moet doen of gewoon pronken met de apparatuur van je sportschool is een geweldige manier om je volgers expertise te presenteren. Dit geeft een goed beeld van wat jouw sportschool te bieden heeft.

Dit is ook een geweldige manier om een dagelijkse workout van een trainer te delen. Dit schept consistentie en gemeenschap op je pagina’s onder volgers die kijken uit naar de trainingen per dag. Maar het toont ook vooruitzichten in het niveau en de kwaliteit van de coaching die zij kunnen verwachten als ze lid worden!

In feite krijg je een “twee-voor-een”; een geweldige tip dat de bestaande leden profiteren, en een subtiele verkoop boodschap pronken met uw trainers ‘ expertise.

2. motiverende post

Terwijl jij wilt concentreren op het verkrijgen van nieuwe leden, moet je ook wat liefde laten zien aan de gemeenschap die je al hebt gebouwd. Een motiverende post is de perfecte manier om dit te doen!

Elke gym goer raakt een muur in hun reis. Ze verliezen momentum en voelen alsof ze liever thuis zitten dan naar de sportschool gaan. Je moet gemotiveerd krijgen!

Dit soort berichten zijn over het ondersteunen, niet shaming. Het is eigenlijk geruststellend voor de leden om te weten dat hun motiverende strijd worden gedeeld door veel leden, dat is nog een ding, dat maakt ze een gemeenschap.

3. fitness humor

Laten we eerlijk zijn, als je een groep van mensen enquête, zullen misschien een paar zeggen dat ze echt liefde uit de training krijgen. Het is zwaar!

De rest zal toegeven dat ze worstelen (althans tijdens de training!), maar weet dat het goed is. Ze zien zeker de liefde van de voordelen. Humor kan een geweldige manier zijn om dit te erkennen.

Maak geen fout dat de humoristische posten een rol dienen.

Humor kan breken door de stijve, intimiderend persona dat sportscholen kunnen hebben en maken de faciliteit. Trainers lijken meer toegankelijk voor zowel prospectieve en huidige leden.

4. een conversatie starten

De posten die de hoogste overeenkomst ontvangen zijn degenen die gesprek bevorderen.

Neem een foto van je sportschool (dit is een geweldige manier om te pronken met al je fancy apparatuur) en vraag je leden wat hun favoriete machine is, of houden van “leg day” of “arm day”. Als je dit nog beter wilt betrekken, vraag hen welke machine ze vrezen!

Hier zijn een aantal andere ideeën voor gesprek starters om met je gemeenschap te praten:

Vraag welk nummer ze luisteren door de laatste 5 minuten van hun workout.

Voer een giveaway of wedstrijd-commentaar, zoals of delen om te winnen.

Vraag wat is hun favoriete tijd is om te gaan trainen.

5. lid Spotlight

Uw leden zijn uw grootste prijs, dus laat dat zien! leden zullen worden geïnspireerd om de vooruitgang en fitness reis van echte mensen te zien wanneer ze scrollen door je feed proberen om te beslissen of jouw sportschool de juiste plaats voor hen is.

Nog beter, mensen hebben meer kans om je inhoud te delen als ze, of iemand die ze kennen, zijn featured in de post en dat betekent meer exposure voor je sportschool!

Dus ga op die #TransformationTuesday trein en show-off het grote werk wat je leden hebben gedaan.

Neem voor het beste effect het persoonlijke verhaal op in het bijschrift. Hoe persoonlijker, hoe meer reactie en bereik de post zal krijgen.