Waarom sportscholen adverteren op Facebook? 👀

Maak jij al gebruik van internet om jouw sportschool te promoten? Misschien adverteer je al wel via Google, maar ook social media is een handig middel om te adverteren via internet. Een goed voorbeeld van een geschikt social media-platform is Facebook. Met behulp van effectieve campagnes op Facebook stuur je klanten direct door naar jouw website! Wij vertellen je welke voordelen er zitten aan adverteren via Facebook

1. Adverteer gerichter

Adverteren via Facebook biedt veel voordelen. Facebook weet veel van haar gebruikers. Van al deze gegevens kun jij ook gebruik maken! Mede door deze informatie kun je beter op jouw doelgroep adverteren. Facebook weet niet alleen waar ze wonen en wie ze zijn, maar ook de interesses buiten jouw diensten om. Met deze gegevens ga je specifiek adverteren, wat uiteindelijk zorgt voor meer inschrijvingen!

2. Goede inzicht in resultaten

Wanneer je adverteert via Facebook, kun je precies zien hoe veel mensen op jouw advertentie hebben geklikt, wat de kosten per zo’n klik zijn en welke advertenties het beste hebben gewerkt. Hierdoor kun je jouw advertenties steeds specifieker maken, ook wel optimaliseren genoemd, wat zorgt voor nóg betere resultaten. Naast het aantal kliks is het ook mogelijk om te zien wanneer er daadwerkelijk een inschrijving is gedaan.