Meer Fitness Leads zorgen niet altijd voor meer Fitness Leden

Of het nou gaat om meer leads voor je sportschool, meer leads voor je franchiseonderneming of meer leads voor welke fitnessonderneming dan ook, wij kunnen je helpen. Het genereren van meer leads is vaak geen probleem, want aan de hand van de gemiddelde kosten per lead kunnen we een advies uitbrengen voor het genereren van een x aantal nieuwe leads. Dit kan je ‘wiskundig’ berekenen.

Meer leads is niet altijd per direct een goed idee

Zijn meer leads voor je fitnessonderneming wel een goed idee op dit moment? Om meer leads om te zetten in daadwerkelijk meer leden, dien je ervoor te zorgen dat je bedrijfsstructuur helemaal in orde is. Als je toe bent aan meer leads heb je een aantal zaken volledig onder controle 

1. Je bent in staat om een lead binnen 5 minuten op te volgen;

2. Je hebt training gehad in telemarketing voor het optimaal inplannen van nieuwe leads;

3. Je hebt de beschikking over een online agenda met geautomatiseerde e-mailmodules voor het versturen van een bevestigingsmail en meerdere herinneringsmails;

4. Je hebt goede salespersonen op de fitnessvloer om alle clubpresentaties om te zetten in nieuwe leden;

Merk je dat je op dit moment aan de bovenstaande punten niet volledig kan voldoen? Dan hebben meer leads voor jouw sportschool op dit moment nog niet het gewenste effect; je gaat met meer leads waarschijnlijk niet meer leden scoren dan dat je nu doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *